Кіровоградщина називає найкращих у 2013 році

225
 
В Україні, і в Кіровоградській області, зокрема, щорічно в масових марафонах, пробігах, кросах і естафетах бере участь близько 350 тисяч любителів легкої атлетики і здорового способу життя.

 
За результатами спортивних змагань Федерація легкої атлетики Кіровоградської області щороку визначає рейтинг кращих легкоатлетів області.
 
Цього року звання кращих легкоатлетів року у номінації «Дорослі» отримали Денис Тесленко (МС, ІІ місце чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами), Марія Опря (МС,VIмісце чемпіонату України з бігу на 400м з бар’єрами) та Вікторія Маруценко (КМС, VIмісце чемпіонату України з бігу на 3000 м з перешкодами).
 
Заслужену перемогу у номінації «Молодь» здобули Дмитро Яковенко (МС, І місце чемпіонату України серед молоді з стрибків у висоту), Олександр Шелест (МС, І місце чемпіонату України серед молоді з бігу на 1500м) та Дмитро Капінус (КМС, І місце чемпіонату України з напівмарафону).
 
Сертифікати переможців у категорії юніори вручили Тетяні Мельник (КМС, І місце чемпіонату України серед юніорів), Анатолію Бондаренку (І розряд, І місце чемпіонату України з напівмарафону) та Юлії Фірсовій (КМС, 5 місце чемпіонату України серед юніорів).
 
Серед юнаків кращими стали Артем Таран (І розряд, І місце чемпіонату України серед юнаків з бігу на 1500м), Яна Качур (КМС, І місце чемпіонату України серед юнаків з бігу на 400м, 200м) та Ілона Заіка (І розряд, ІІІ місце чемпіонату України серед юнаків з бігу на 2000м з перешкодами).
 
Крім того, Яну Качур та Олександра Шелеста виконком ФЛАКО назвав найперспективнішими молодими атлетами 2013 року і обрав їх «Обличчям ФЛАКО».
 
Кращими тренерами за підсумками змагань 2013 року визнано Геннадія Здітовецького, Володимира Абраменка та Вадима Приймака.
 
Краще суддівство у змаганнях 2013 року забезпечили В’ячеслав Нищеменко, Володимир Політовський, Тетяна Соломко, Павло Вікторович Армашов, Олег Соколовський, Наталя Абраменко, Олена Тесленко.
Текст надано ФЛА Кіровоградської області
Фото Михайла Масловського
Попередня статтяВ Івано-Франківську відбувся VI турнір пам’яті Антона Кривого
Наступна статтяОсновні рішення заключного засідання Виконкому ФЛАУ 2013 року