Ольга Голодна: «Ми з тренером – одне ціле, одна команда»

312
Переможниця командного чемпіонату України-2014 в приміщенні Ольга Голодна вразила в Запоріжжі не стільки результатом, скільки ставленням до тренера. Дивлячись на те, як  вона турботливо змахувала з піджака Івана Паламарчука магнезію, що залишилася після переможних обіймів, певно, ніхто не лишився байдужим. Хоча і результат Ольги заслуговує на увагу. 18,15 м зі штовхання ядра на початку сезону додали оптимізму спортсменці.

 
«Так, мій тренер уже в літах, але дбайливішої людини ви не знайдете! – переконувала Оля журналіста «Високого замку» Олену Садовник. – Він ніколи не забуде запитати, чи добре я спала, чи поїла, чи встигла відпочити. Я також турбуюся про нього. А як інакше? Ми ж – одне ціле, одна команда.
 
У Запоріжжі я навіть і не сподівалася, що на початку сезону ядро полетить так далеко – майже до позначки мого особистого рекорду у приміщенні. Моє «дорослішання» минуло безболісно. Можливо, тому, що я вже не один рік змагаюся поряд з досвідченими суперницями. На чемпіонаті світу в Москві мені зовсім трішечки не вистачило, щоб пробитися до основного кола турніру. Я фактично змагалася у тіні титулованих конкуренток, але мене це не бентежило. У мене свої завдання, а суперництво з найсильнішими лишень додає адреналіну моїм спробам».
Попередня статтяЗі світу по нитці: з марафонським акцентом
Наступна статтяУчасники юнацького чемпіонату світу в Донецьку готові до нових випробувань