Обрано нове керівництво ФЛА Дніпропетровської області

344
17 липня відбулася звітно-виборча Конференція Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області.

 
Під час Конференції були заслухані звіти керівників ФЛА Дніпропетровської області — президента Віктора Гребенюка та віце-президента Олега Зайченка. Звіт ревізійної комісії представила Тетяна Родкіна. Роботу федерації за чотирирічний період Конференцією було визнано задовільною.
 
Під час Конференції було обрано нове керівництво ФЛА Дніпропетровської області. Президентом федерації призначено Володимира Левоновича Арутюнова. Віце-президентами — Олександра Володимировича Охрименка, Іллю Олеговича Баклінова (віце-президент з економічних питань) та Сергія Віталійовича Тимарєва (віце-президент з взаємодії з органами державної влади).
 
Володимир Арутюнов виступив з програмою розвитку легкої атлетики в Дніпропетровській області, вказавши на основні пріоритети в розвитку дитячо-юнацького спорту, необхідність покращення матеріально-технічної бази, а саме будівництво стадіону з сучасним легкоатлетичним покриттям.
 
Участь у Конференції взяли 50 делегатів, включаючи офіційних і почесних гостей. Серед них був перший віце-президент Федерації легкої атлетики України Євген Баженков. 29 членів ФЛА Дніпропетровської області володіли правом голосу.

 

За матеріалами ФЛА Дніпропетровської області