Віктор Ястребов: «Їхати змагатися в Росію відмовився»

239
Срібний призер чемпіонату Європи-2009 у потрійному стрибку Віктор ЯСТРЕБОВ на «Різдвяних стартах» розчарував і себе, і своїх прихильників. Змагання виграв, але результат 16 м 32 см – далеко не те, що хотілося б йому бачити. Майже на метр гірше особистого рекорду та 28-ма сантиметрами поступається нормативу ФЛАУ на зимовий чемпіонат Європи.
 
– Для початку сезону форма нормальна. Не вистачає правильного руху у стрибку. Результат для мене поганий, сподівався виконати норматив на континентальну першість. Не склалося, не влучив на планку точно. В перших спробах були хороші стрибки, але надалі трохи втомився. Тому сподіваюся, що на наступних змаганнях я зможу реалізувати себе і виконати норматив на Прагу.
 
– Причина недоліків, про які ви сказали – лише те, що це початок сезону?
 
– Виключно. Взагалі все дуже добре. Форма, все інше. Просто це – перший старт. А перший млинець він завжди гливкий. Тому, будемо старатися стрибати далі. Можливо реалізую себе в Сумах, на чемпіонаті України, можливо, на комерційних стартах.
 
– Де збираєтеся виступати?
 
Поки що важко сказати. Було поки що лише одне запрошення – на змагання в Росію. Але я відмовився. Наразі вважаю їхати в цю країну недоречним. Чекатиму на інші пропозиції.
Попередня статтяОльга Земляк: «Всі думки – про літній сезон»
Наступна статтяВіта Паламар: «Стрибати аби як не хочеться»