27 січня стартує командний чемпіонат України-2015 з легкої атлетики в приміщенні!

221
Федерація легкої атлетики України та Металургійний комбінат «Запоріжсталь» запрошують вболівальників та представників ЗМІ на командний чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні, який відбудеться 27-28 січня в легкоатлетичному манежі спорткомплексу ВАТ «Запоріжсталь» (м. Запоріжжя).
 
Цей старт є одним з етапів відбору до збірної України, яка 5-8 березня візьме участь у зимовому чемпіонаті Європи з легкої атлетики (Прага, Чехія). На командному чемпіонаті України в приміщенні змагатимуться найсильніші атлети країни, переможці та призери Олімпійських ігор і чемпіонатів світу.
 
Командний чемпіонат України розпочнеться 27 січня, о 9:40, і триватиме до 28 січня. Урочисте відкриття змагань заплановано на 27 січня, на 15:40. Відразу після церемонії відкриття відбудеться прес-конференція, в якій візьмуть участь:
 
–       Президент Федерації легкої атлетики України, заступник Міністра молоді та спорту Ігор Гоцул
 
–       Генеральний директор МК «Запоріжсталь» Ростислав Шурма
 
–       провідні українські легкоатлети
 
Під час прес-конференції ви зможете отримати детальну інформацію про командний чемпіонат України з легкої атлетики, плани збірної України з легкої атлетики на цей передолімпійський сезон, співробітництво ФЛАУ та МК «Запоріжсталь».
 
Ознайомитися з детальним розкладом змагань можна за лінком: https://uaf.org.ua/images/otherdocuments/calendar/2015/2015.01.27-28_zaporizhia/2015.01.27-28_rozklad4.pdf
 
Адреса:м. Запоріжжя, вул. Сергія Тюленіна, 13, легкоатлетичний спорткомплекс МК «Запоріжсталь»
 
Акредитація для ЗМІ:odanylenko@flau.org.ua
Вхід на командний чемпіонат України ВІЛЬНИЙ!
Попередня статтяПроценко – другий у Чехії, Лавіллені стрибає на 6.00
Наступна статтяNIKE розпочав виготовлення олімпійської екіпіровки для українських легкоатлетів на Ігри-2016