Для НСК «Олімпійський» буде закуплено нове легкоатлетичне обладнання

258
Міністерством молоді та спорту України оголошена та проводиться процедура державних закупівель нового спортивного інвентарю для 19 видів спорту. 
Про це під час засідання колегії Міністерства заявив Ігор Жданов. Зокрема, планується закупити повний комплект сучасного обладнання для спортивної гімнастики на базі олімпійської підготовки в Конча-Заспі. Також буде закуплено легкоатлетичне обладнання для НСК “Олімпійський”, спортивні велосипеди, килими для борців, боксерські ринги, веслувальні човни, спортивна зброя та інший інвентар. На це передбачено понад 17 млн. грн, повідомляє офіційний сайт Мінмолодьспорту.
“Необхідно ухвалити закон про меценатство. Спрямувати частину прибутку від лотерей на розбудову спортивної інфраструктури та виплату стипендій для талановитих спортсменів. Якщо говорити об’єктивно, то держава сьогодні здатна підтримувати лише певний базовий рівень матеріально-технічного забезпечення спортсменів. Тому у нас немає іншої альтернативи, ніж розвивати державно-приватне партнерство та залучати позабюджетні кошти до вирішення цих питань”, – зауважив Ігор Жданов під час виступу.
Загалом, повідомив Міністр, боротьба із неефективним використанням бюджетних коштів при організації та проведенні змагань і тренувальних зборів, дозволила вже в цьому році зекономити 4,5 млн. грн.
Попередня статтяКубок Європи з багатоборств. Постскриптум від Олександра Юркова
Наступна статтяУкраїнські скороходи — переможці Всесвітньої Універсіади!