Прес-семінар для територіальних ФЛА

212
Шановні керівники територіальних ФЛА! 17 лютого у Києві під час Кубку України з легкої атлетики у приміщенні відбудеться прес-семінар для територіальних ФЛА.
 
В ньому Федерація легкої атлетики України запрошує взяти участь осіб, які у ваших територіальних ФЛА виконують обов’язки прес-секретарів, ведуть сторінки в соцмережах, сайти ваших федерацій. Також, якщо ваша федерація лише планує займатися цими питаннями, ви можете делегувати на семінар тих ваших представників, на яких будуть покладені ці завдання.
 
Попередня програма семінару наступна:
1.       Навіщо Федераціям мати власні прес-служби, сайти та сторінки в соціальних мережах
2.       Як написати якісну статтю та прес-реліз без спеціальної підготовки
3.       Правила ефективної взаємодії зі ЗМІ
4.       Що повинен містити легкоатлетичний сайт
5.       Як для популяризації легкої атлетики ефективно використовувати соціальні мережі
 
Проїзд одного представника від кожної територіальної ФЛА для участі у семінарі буде відшкодовано. Просимо вас підтвердити участь у семінарі представників вашої ФЛА на електронну адресу odanylenko@flau.org.ua , а також, якщо вже відомо, хто це буде – надіслати його дані (ПІБ, телефон, електронна пошта). Просимо не зволікати. Останній день прийому заявок – 31 січня.
 
На даний момент підтвердження на участь у прес-семінарі отримані від: Закарпатської ФЛА, Миколаївської ФЛА, Івано-Франківської ФЛА, Волинської ФЛА, Сумської ФЛА, Тернопільської ФЛА, ФЛА м. Києва, Черкаської ФЛА, Львівської ФЛА, Чернігівської ФЛА.