Пряма трансляція чемпіонату України-2016 у приміщенні!

225
Федерація легкої атлетики України продовжує традицію організації прямих відеотрансляцій головних національних стартів.
 
25-27 лютого на сторінці ФЛАУ у мережі Youtube можна буде в прямому ефірі та у повному обсязі спостерігати за перипетіями боротьби, яка розгорнеться в Сумах в легкоатлетичному манежі УАБС на чемпіонаті України-2016 у приміщенні.
 
Також повідомляємо представників ЗМІ, що ФЛАУ продовжує практику розсилки відеооглядів національних змагань. Після кожного змагального дня чемпіонату України прес-служба ФЛАУ розсилатиме вам посилання для скачування відеоогляду найцікавіших моментів чемпіонату (фінали більшості дисциплін) та інтерв’ю головних його героїв. Це відео ви без обмежень можете використовувати у своїх ЗМІ.
 
Якщо ви плануєте використовувати відео, яке ми будемо розсилати, або вставите на свій інтернет-ресурс гіпер-посилання (відео-плеєр) нашої трансляції, повідомте нас про це, будь ласка, на електронну пошту odanylenko@flau.org.ua (з вказанням назви ЗМІ). Це нам необхідно з метою розуміння подальшої доцільності таких заходів. Додамо, що після завершення чемпіонату України все відео буде викладене на сторінці ФЛАУ у мережі Youtube.
Попередня статтяЮрій Карпюк: «… Ось так в моє життя прийшла легка атлетика»
Наступна статтяІгор Гоцул: «Антидопінговий центр Кельна допомагатиме українському НАДЦ»