Єлизавета Бризгіна: «Суперники, готуйтеся!»

229
Чемпіонка України у приміщенні з бігу на 400 метрів Єлизавета Бризгіна (53,84 с) поділилася враженнями від виступу і розповіла про плани на літній сезон.

 
«У фіналі було дуже добре бігти. Тільки не вистачало попереду когось, за ким би можна було потягнутися і показати високий результат. Думала, виступатиме Тетяна Мельник, ми з нею могли швидко стартувати, адже у мене якраз початок швидкий. Але довелося «витягувати» самій.
 
Свою першу перемогу після перерви присвячую тренеру, Костянтину Михайловичу Рураку. Ми з ним багато працювали, зокрема і над психологічною складовою. Адже які б гени у мене не були, хоч мама і бігала 400 метрів, але душею я 200-метровичка. І вже чекала літа, щоб насолоджуватися ними. Але люблю бігати і 400 у манежі. Подобається змагатися з Наталією Пигидою, вона теж швидко починає.
 
Вдячна і тренерам, і батькам, і молодшій сестрі Анастасії. Ми з нею одна одну дуже підтримуємо. Обожнюю виступати у Сумах: тут найкращий манеж, а це не лише покриття, а і звук, і світло, й атмосфера. Попереду літо, і плани у мене грандіозні. Мрія будь-якого атлета – це Олімпійські ігри. Планую бігти 200 метрів. Можливо, ще й 400, хотілося б виступити і в естафеті. Також намагатимуся потрапити на чемпіонат Європи. Одним словом, турнірів буде багато, адже я два роки не виступала. Накопичилися спортивна злість, агресія, сили. Потрібно кинути все, як в останній бій. Усім суперникам передаю вітання, нехай готуються!» – сказала Єлизавета.
Попередня статтяВ’ячеслав Тиртишник – про підготовку до літнього сезону і чемпіонат Європи
Наступна статтяНаталія Лупу виграла турнір у Мадриді