Михайло Гаврилюк: «Плани на сезон – перемагати і ставити рекорди!»

286
Серед учасників матчевої зустрічі юнацьких збірних України, Білорусі та Туреччини вистачало як атлетів, для яких це були перші міжнародні змагання у житті, так і тих, хто вже почав собі заробляти ім`я на світовій арені.
 
До останніх належить метальник молота Михайло Гаврилюк, який минулого року у Колумбії став срібним призером юнацького чемпіонату світу, а у Грузії виграв Європейський юнацький олімпійський Фестиваль. Не було йому рівних і у Луцьку – Михайло переміг з результатом 79 метрів 73 сантиметри:
 
– Результат нормальний, але хотілося ліпше. Металося так собі, я був готовий на кращий результат. Але тим не менш, це мій особистий рекорд, до попереднього додав метр.
 
– Які плани ставите на нинішній сезон?
 
– У липні у Тбілісі проходитиме чемпіонат Європи серед юнаків, будемо тужи їхати, вигравати, ставити рекорди.
 
– Навіть рекорди? Так впевнені у собі?
 
– Авжеж. Ми для цього багато працюємо, тренуємося, дотримуємося режиму, правильного харчування. І не тільки у Тбілісі хочу перемогти, але й, наприклад на Кіпрі. 5 травня ми туди вирушаємо на міжнародну матчеву зустріч юніорів (Кіпр-Ізраїль-Румунія-Україна). Там змагатимуся з трошки старшими за себе атлетами, та й молот метатиму 6-кілограмовий (у Луцьку снаряд важив 5 кг).