Для кого – фініш сезону, для кого – розминка перед Ріо

258
23-24 липня у Кропивницькому (колишній Кіровоград) відбувся командний чемпіонат України. Для багатьох вітчизняних атлетів це був останній старт сезону, а для декого – розминка перед Олімпійськими іграми.
 
Серед тих, хто виступатиме в Ріо, порадувала у потрійному стрибку Руслана Цихоцька. За словами віце-президента ФЛАУ Ольги Бризгіної, чернівецька атлетка показала гарні спроби, в найкращій з яких досягла результату 14 м 05 см.
 
У чоловічому спринті поза конкуренцією був сумчанин Володимир Супрун (на фото). Він легко виграв як 200-метрівку (20,96), так і дистанцію вдвічі коротшу (10,35). У бігу на сто метрів також відзначимо срібного призера, місцевого атлета Григорія Федоровського (10,43) та луганчанина Павла Вєтліна, який поступився йому усього однією сотою.
 
Новоспечена переможниця юнацького чемпіонату Європи багатоборка Аліна Шух у Кіровограді виступала у метанні спису. У конкуренції з більш досвідченими опонентками броварчанка поступилася лише львів’янці Тамарі Євдокимовій – 50.80 проти 53.08.
 
З повними результатами змагань можна ознайомитися за ЦИМ посиланням
Попередня статтяЮлія Левченко: «З літака відразу їду на передолімпійські збори»
Наступна статтяІгор Гоцул: «Дуже сподобався настрій в збірній – робочий, позитивний»