Невдовзі відбудуться заслуховування кандидатів на головні тренерські посади збірної України

262
Відбулося установче засідання Комісії ФЛАУ по заслуховуванню кандидатів на головні тренерські посади штатної команди національної збірної команди України з легкої атлетики.
 
Ця Комісія була створена Радою Федерації з метою формування позиції ФЛАУ перед Міністерством молоді та спорту України щодо призначення державного, головних та старших тренерів з легкої атлетики.
 
Присутні вирішили, що Комісія розпочне свою роботу після того, як Мінмолодьспорту України оголосить, шляхом опублікування відповідного оголошення в газеті «Урядовий кур’єр», конкурс на дані посади. Усі бажаючі зможуть надати свої кандидатури та програми (чинні державний, головні та старші тренери – також і звіти) до офісу ФЛАУ, надіславши їх на електронну пошту office@flau.org.ua. Програми необхідно подавати відповідно до вимог Міністерства молоді та спорту України (за посиланнями – витримки з вимог до державного, головного та старшого тренера).
 
За підсумками заслуховувань Комісія шляхом таємного голосування визначить кандидатури, які будуть запропоновані Раді ФЛАУ для клопотання нею перед Мінмолодьспорту під час конкурсу.
 
Заслуховування Комісією усіх кандидатів планується провести в один день. Час та місце засідання Комісії, а також період подання заявок на участь у конкурсі Мінмолодьспорту будуть заздалегідь оголошені на сайті ФЛАУ.
Попередня стаття6 листопада у Львові – півмарафон!
Наступна статтяЖовтневий золотий дубль Андрія Гречковського