Володимир Арутюнов: «За декілька днів в СДЮШОР №3 Дніпра буде нове покриття, але це лише перший крок»

223
Ось ця, на перший погляд, непоказна картинка – без перебільшення новий крок у розвитку легкоатлетичної інфраструктури Дніпра.
 
Наразі у місті добігає кінця реконструкція манежу найкращої легкоатлетичної школи Дніпропетровщини – СДЮШОР №3. Вперше за останні 25 років тут оновлюється синтетичне покриття. Подробиці прес-службі ФЛАУ розповів президент Федерації легкої атлетики Дніпропетровської області Володимир Арутюнов:
 
– В манежі вже поклали перший, чорний шар гуми. Зараз роблять напилення товщиною 2 міліметри (попередньо застеливши стіни, щоб не забруднити їх). Після цього покриття одну добу сохнутиме, і все. Тобто, вже буквально за декілька днів в манежі СДЮШОР №3 можна буде бігати по новому покриттю. Зазначу, що окрім, власне, легкоатлетичних доріжок, вже проведено капітальний ремонт цієї споруди, зроблено опалення.
 
– За чий кошт відбувається реконструкція?
 
– Кошти – з міського бюджету, адже школа підпорядкована місту. Щиро дякуємо меру Дніпра Борису Філатову, що продовжує підтримувати Королеву спорту. Але це ще не все. У СДЮШОР №3 є своє поле, на якому зараз тренуються і змагаються діти. Воно знаходиться зовсім поруч. Так от, за підрахунками на ньому ідеально стає манеж. Його побудова – наш наступний крок. Цим питанням дуже серйозно займається президент Федерації легкої атлетики міста Марина Філатова. Сподіваюся, що цього року ми зробимо проект і за рік-два в Дніпрі з’явиться новий сучасний легкоатлетичний манеж.