«Олімпійський урок»-2017: нагородження легкоатлеток і «Дитяча легка атлетика ІААФ»

181
9 вересня Оболонська набережна перетворилася на спортивний центр України. Саме там було дано старт традиційному проекту НОК України «Олімпійський урок», а саме свято відбувалося з нагоди Дня  фізичної культури і спорту.

 
Сузір’я олімпійських чемпіонів і призерів, переможці і медалісти чемпіонатів світу і Європи радо спілкувалися з гостями свята. Серед них і зірки легкої атлетики – Валерій Борзов, Сергій Бубка, Юлія Левченко, Аліна Шух, Христина Стуй, Тетяна Петлюк, Роман Вірастюк та інші.
 
Познайомитися ближче з різними видами спорту можна було майже на 50 майданчиках. Була представлена й легка атлетика, адже уявити свято спорту без його королеви просто неможливо. І геть маленькі діти, і старші під пильним наглядом викладача могли спробувати свої сили у рамках програми «Дитяча легка атлетика ІААФ».
 
А справжньою окрасою свята стало нагородження наших легкоатлеток. Юлія Левченко отримала нагороду НОК України як найкраща спортсменка місяця, а її наставниця Ірина Пустовойт – як найкращий тренер. Для Юлії це перше подібне визнання від Національного олімпійського комітету.
 
Аліні Шух Сергій Бубка вручив пам’ятну відзнаку ЕА за встановлений нею європейський юніорський рекорд у приміщенні з п’ятиборства. Її результат – 4542 очок – є також світовим юніорським рекордом у приміщенні.
 
І Левченко, і Шух також отримали з рук президента ФЛАУ Ігоря Гоцула подарунки від офіційного партнера ФЛАУ INTERTOP.
 
Більше фото ТУТ.