Відбулося внутрішнє заслуховування кандидатів на керівні посади ФЛАУ

258
23 листопада відбулося засідання тимчасової комісії по заслуховуванню кандидатур на керівні посади штатної команди національної збірної команди України з легкої атлетики.
 
 
Кандидати представили свої програми, а також відповіли на питання членів тимчасової комісії. За підсумками заслуховування останні шляхом таємного голосування виставили оцінки кожному з кандидатів, згідно з якими нададуть рекомендації Виконкому ФЛАУ по кандидатам на кожну з оголошених посад.
 
Зазначимо також, що після заслуховування претендентів на кожну з посад і обговорення їхніх кандидатур членам тимчасової комісії були оголошені результати відкритого голосування, метою якого було дізнатися, кого з кандидатів хоче бачити на тій чи іншій посаді легкоатлетична спільнота.
 
Засідання Виконкому ФЛАУ відбудеться 25 листопада у Львові. Після нього на офіційному сайті ФЛАУ будуть опубліковані імена кандидатів, яких рекомендують Міністерству молоді та спорту України на заміщення вищезазначених посад для подальшого укладання трудових контрактів строком на 1 рік з 01.01.2018 року.
Попередня статтяЮрій Тумасов про Бориса Айзіковича Гільмана
Наступна статтяОголошені імена найкращих легкоатлетів світу у 2017 році