В Одесі відбулося чотириборство серед юних динамівців

215
З 30 травня по 1 червня на одеському стадіоні «Динамо» відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодші. Змагання проводилися спільно з Національним олімпійським комітетом України, Федерацією легкої атлетики України та Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України.
 
Як повідомляє прес-служба ФСТ «Динамо», у змаганнях взяли участь 132 спортсмена з 22 регіонів країни, в тому числі діти уразливих категорій.
 
За підсумками командної боротьби перемогу здобула збірна команда Одеської обласної організації Товариства, друге місце виборола команда Харківської обласної організації, а третє – Миколаївської обласної організацій ФСТ «Динамо» України.
 
В особистій першості серед юнаків переміг Владислав Тулегенов з Миколаєва, серед дівчат – одеситка Софія Дарієнко. Окремо цінними подарунками «За волю до перемоги» було відзначено  наймолодших учасників змагань Валерію Гришко (Запорізька область), яка народилася 21 серпня 2008 року, та Захара Пивоварчука (Волинська область), який народився 27 травня 2009 року.
 
Переможці та призери чемпіонату в командному заліку були нагороджені кубками та дипломами, а в особистому – дипломами, цінними подарунками і медалями відповідних ступенів Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України та пам’ятними призами Національного олімпійського комітету України.
Попередня статтяДокладаються зусилля задля пришвидшення процесу реконструкції рівненського стадіону «Авангард»
Наступна статтяКостянтин Железов: «Змагання з трейлу від початку задумувалися як певне випробування»