Ярослава Магучіх: «Багато разів змагалася з цими суперницями, але на чемпіонаті світу все по-новому»

262
Ярослава Магучіх дебютувала на чемпіонаті світу з легкої атлетики. З результатом 1,94 метри вона подолала кваліфікацію зі стрибків у висоту і вийшла до фіналу.

 
«Певно, сьогодні все ж хвилювалася, тому і не змогла всі висоти подолати з першої спроби. Я була готова до цього, адже підготувалася, у мене були старти, але коли виходиш виступати за України, то відчуваєш такі емоції! Ти розумієш, що повинна стрибнути. Так само розумієш, що змагалася з цими суперницями багато разів, але тут все по-новому. Після кваліфікації вже легше себе почуваю. Сподіваюся, у фіналі все буде добре, – говорить Ярослава Магучіх. – Два дні відпочинку між кваліфікацією і фіналом для мене не є чимось новим. На юнацьких Олімпійських іграх у Буенос-Айресі, здається, було так само. Для мене це було цілком нормально.
 
Я вже виступала у Досі на етапі «Діамантової ліги» у травні. Ті змагання відбувалися на іншій арені, але не відчула особливої різниці між стадіонами. А от вологість зараз тут значно вища. Напередодні кваліфікації ми провели тренування, було не дуже складно, але відчувався тиск, складно було дихати. Проте зробила розминку – і все добре».