Легкоатлетки потрапили до трьох номінацій на премію «Герої спортивного року»

262
9 березня відбудеться щорічна церемонія нагородження «Герої спортивного року». 26 лютого Національний олімпійський комітет України оголосив трійки фіналістів у кожній з номінацій. До трьох з них потрапили легкоатлетки.

 
Срібна медалістка чемпіонату світу, чемпіонка Європи серед юніорок і рекордсменка світу серед юніорок зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх претендує на перемогу у двох номінаціях – «Найкраща спортсменка року» й «Олімпійська надія України».
 
На звання найкращої спортсменки року також претендують чемпіонка світу і Європи з дзюдо Дар’я Білодід і чемпіонка світу та Європи, володарка Кубка світу з фехтування Ольга Харлан. У номінації «Олімпійська надія» суперницями Магучіх будуть дворазова чемпіонка світу з біатлону серед юніорок Катерина Бех та чемпіонка Європи зі стрибків у воду Софія Лискун.
 
На звання «Сенсація року» претендує срібна медалістка чемпіонату світу і бронзова медалістка чемпіонату Європи у приміщенні зі стрибків у довжину Марина Бех-Романчук. Серед кандидатів також чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний і переможець та срібний призер чемпіонату Європи, володар четвертого місця на чемпіонаті світу зі стрибків у воду 13-річний Олексій Середа.
Попередня статтяДві медалі українців на старті Міжнародної матчевої зустрічі U20 у приміщенні
Наступна статтяУкраїнці додали три медалі до скарбнички збірної на Міжнародній матчевій зустрічі U20