10 липня – круглий стіл «Особливості розвитку швидкісно-силових якостей у спринті»

294
Цієї п’ятниці, 10 липня, о 14:00 відбудеться черговий захід в рамках освітнього проєкту ФЛАУ «Академія Легкої атлетики України» – «Особливості розвитку швидкісно-силових якостей у спринті».
 
Він складатиметься з двох частин – «Особливості розвитку швидкісно-силових якостей у спринтерському бігу» та «Шляхи вдосконалення техніки бігу з низького старту». Участь в круглому столі візьмуть участь такі знані фахівці цього виду легкої атлетики, як Заслужений тренер України Юрій Сінеков, Заслужений тренер України та Казахстану В’ячеслав Поздняков, Заслужений тренер України та Заслужений працівник фізичної культури та спорту України Сергій Басенко, Заслужений тренер України, Заслужений працівник фізичної культури та спорту України та старший тренер збірної України зі спринту Костянтин Рурак, Олімпійський чемпіон в естафеті 4х100 м та старший тренер збірної Україні зі спринту Віктор Бризгін.
 
Даний круглий стіл буде цікавий спортсменам та тренерам, які спеціалізуються на спринтерському бігу, а також інших фахівцям та шанувальникам легкої атлетики, які хочуть підвищити свої знання з нашого виду спорту та ближче познайомитися з його «кухнею».
 
Взяти участь в круглому столі можуть всі охочі члени ФЛАУ. Посилання для доступу можна отримати у головних тренерів збірної України за своїми видами, у своїх територіальних ФЛА та в Комісії атлетів ФЛАУ. Свої запитання до учасників круглого столу ви можете надсилати на електронну пошту petrov.toha@gmail.com