Олександр Погорілко: «Я налаштовувався і розраховував на цей результат»

1429

У півфіналі з бігу на 400 метрів на чемпіонаті України в приміщенні багатьох приємно здивував Микита Барабанов, який виконав норматив для участі в чемпіонаті Європи в приміщенні. А у фіналі це зробив ще й Олександр Погорілко.

Незважаючи на те, що Погорілко фінішував слідом за Ілясом Чанакчі з Туреччини, саме він став чемпіоном України в приміщенні, адже іноземні атлети виступають у Сумах, так би мовити, поза конкурсом.

Олександр у фіналі встановив особистий рекорд – 47.48 с. Але якщо для когось ці секунди і стали сюрпризом, то точно не для самого спортсмена.

«Радий, що все склалося, як хотілося, – говорить Олександр Погорілко. – Головна мета на цей сезон була виконати норматив на чемпіонат Європи в приміщенні. На командному чемпіонаті України не вдалося це зробити, але зараз він підкорився.

Я налаштовувався і розраховував на цей результат. Вірив, що зможу виконати норматив. Зараз пару днів відпочину й потихеньку, не поспішаючи, буду готуватися до чемпіонату Європи. Конкретних завдань на нього не ставлю: буду сподіватися на краще».

Попередня статтяОлег Дорощук: «Конкуренція у дорослих змаганнях мотивує на вищі стрибки»
Наступна статтяОлег Миронець – про перемогу з бігу на 800 метрів на чемпіонаті України в приміщенні