Голосування за найкращих легкоатлета і легкоатлетку лютого в Україні

713
Для колажу використані фото Дмитра Вакулки, ФЛАУ

Розпочалося голосування за найкращих легкоатлета й легкоатлетку лютого в Україні. Участь у ньому традиційно беруть уболівальники, експерти (Рада ФЛАУ) й представники медіа. Кожна категорія голосів враховується як третина від усіх голосів.

Вболівальники можуть проголосувати за посиланням: https://survey.uaf.org.ua/551281/

Голосування триває до 12:00, 15 березня.

Чоловіки

Владислав Мазур (стрибки в довжину) – переміг на чемпіонаті України в приміщенні (8.07 м); посів друге місце на міжнародних змаганнях у Мадриді (7.98 м).

Гліб Піскунов (метання молота) – з олімпійським нормативом виграв змагання в Молдові (77.72 м); посів друге місце на зимовому чемпіонаті України з метань (67.83 м).

Андрій Проценко (стрибки у висоту) – посів друге місце на міжнародних змаганнях у Торуні з найкращим на той момент результатом сезону в світі й олімпійським нормативом (2.34 м); переміг на чемпіонаті України в приміщенні (2.28 м); посів третє місце на міжнародних змаганнях у Банській Бистриці (2.28 м).

Жінки

Марина Бех-Романчук (стрибки в довжину) – посіла друге місце на міжнародних змаганнях у Берліні (6.64 м) і виграла чемпіонат України в приміщенні (6.70 м).

Ганна Гацько (метання списа) – перемогла на зимовому чемпіонаті України з метань з другим результатом сезону в світі з метання списа (61.20 м).

Ярослава Магучіх (стрибки у висоту) – перемогла на змаганнях у Банській Бистриці з рекордом України в приміщенні й абсолютним рекордом України, найкращим результатом сезону в світі й третім результатом в історії стрибків у висоту (в приміщенні) в світі (2.06 м); виграла чемпіонат України в приміщенні (2.00 м).

Попередня стаття#Торунь2021: Вячеслав Тиртишник про підсумки чемпіонату Європи у приміщенні
Наступна статтяЧемпіонат NCAA у приміщеннях вносить чимало коректив у топ-листи зимового сезону