ІІ етап Кубка України з метань: 20.45 від Ігоря Мусієнка і п’ятий результат сезону від Михайла Брудіна

1760
Фото з Instagram Михайла Брудіна (@brudin_dt)

Минулого вік-енду, 24-25 квітня, у Кам’янці-Подільському відбувся другий етап Кубка України з метань – Всеукраїнські змагання з метань на честь олімпійських чемпіонів Фаїни Мельник і Анатолія Бондарчука. І хоч на Хмельниччині зібралися не всі лідери, подивитися було на кого.

Найяскравішим став виступ Ігоря Мусієнка зі штовхання ядра. У четвертій спробі сумчанин встановив особистий рекорд і показав результат рівня топ-20 світового листа сезону – 20.45 м. Зазначимо, що просто неба за 20-метрову позначку Мусієнко штовхав ще у 2018 році, і було це теж у Кам’янці-Подільському. До нормативу на Олімпійські ігри Ігорю не вистачає 25 сантиметрів.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ihor Musiienko (@ihormusiienko)

Змагання зі штовхання ядра серед молоді виграв Артем Левченко (18.44 м).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Artem Levchenko (@strongleva)

Неабиякий інтерес викликали змагання юнаків U18 з метання диска вагою 1.5 кг, адже тут виступав лідер у цій дисципліні Михайло Брудін. Він не лише продовжив переможну серію у своїй віковій категорії, а ще й показав найкращий результат у кар’єрі на турнірі на честь своєї двоюрідної бабусі.

Читайте також: Нові імена: талант і гени Михайла Брудіна, або За щоденниками Фаїни Мельник

Вже у першій спробі Брудін метнув диск на 57.05 м, а у третій зміг ще додати і виграв змагання з п’ятим результатом світового топ-листа сезону – 57.44 м.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mykhailo Brudin (@brudin_dt)

У змаганнях серед чоловіків переміг багаторічний лідер збірної Микита Нестеренко (57.70 м), а серед молоді поза конкуренцією був Олексій Кирилін (57.58 м).

Альона Шуть (67.31 м) і Сергій Перевозніков (68.64 м) впевнено виграли змагання з метання молота, а Михайло Гаврилюк (72.30) і Олена Хамаза (60.34 м) були найкращими серед молоді.

Валентина Косів перемогла з метання молота (4 кг) серед юніорок (56.10 м), а Валерія Дмитровська – серед дівчат U18 (3 кг – 59.00 м).

У секторі для метання диска вагою 1 кг серед дівчат U18 присутні знову побачили дуель між Дар’єю Козачок і Марією Ларіною. Переможницею з нею вийшла Козачок (38.39 м). А Ларіна до срібла з метання диска (38.98 м) додала золото зі штовхання ядра (3 кг – 15.22 м).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria🦁 (@shotputer_)

Всі результати Всеукраїнських змагань з метань на честь олімпійських чемпіонів Фаїни Мельник і Анатолія Бондарчука

*Натиснувши на імена атлетів/атлеток, ви перейдете на сторінки їхніх профайлів, де вказані імена їхніх тренерів, ТФЛА, результати та інша інформація.