Майстер-класи від зірок світової легкої атлетики на Kyiv Athletic Festival на призи президента ФЛАК Віктора Грінюка

761
Фото (с)Дмитро Путінцев

27-28 червня в Києві, на стадіоні СДЮШОР №6 (вул. Академіка Туполєва, 22 д), відбудуться Всеукраїнські змагання “Kyiv Athletic Festival” на призи президента ФЛАК Віктора Грінюка.

Як і минулого разу, участь у турнірі зможуть взяти як професійні атлети, так і аматори. Прийом заявок для аматорів завершиться 25 червня. Ознайомитися з дисциплінами та контактами, на які їх потрібно відправляти, ви можете в регламенті змагань на сайті ФЛА міста Києва.

Але в 2021-му організатори внесли ще одну родзинку в програму змагань – три майстер-класи, які проведуть зірки української і світової легкої атлетики, а участь у них зможуть взяти ВСІ бажаючі!!!

На вас чекають майстер-клас з потрійного-стрибка від Ольги Саладухи, зі спринту – від Христини Стуй і зі штовхання ядра, який проведуть відразу два атлети – Віктор Климук і Роман Кокошко, який цього року кілька разів показував результат рівня 20 метрів. Чим ще цікавий майстер-клас зі штовхання ядра, так це тим, що атлети, які його проводитимуть, штовхають різними техніками й зможуть показати і розказати вам про особливості обох.

З розкладом змагань і майстер-класів ви зможете ознайомитися на сайті ФЛА міста Києва. Зазначимо, що час майстер-класу зі штовхання ядра буде дещо змінено – він відбудеться відразу після змагань у цій дисципліні.

Попередня статтяВиступи українців на міжнародній арені
Наступна статтяМикита Нестеренко виконав олімпійський норматив на етапі Кубка України з метань