Участь у «Діамантовій лізі» в Осло візьмуть шестеро українців (+коментар Вікторії Ткачук)

789
Фото (с)Катерина Рудюк

4 липня в Стокгольмі відбудеться п’ятий етап «Діамантової ліги». Участь у ньому візьмуть шестеро українців. Марина Бех-Романчук і Сергій Никифоров змагатимуться зі стрибків у довжину, Ярослава Магучіх та Ірина Геращенко – зі стрибків у висоту, а на старт 400-метрівки з бар’єрами вийдуть призерки етапу в Осло Анна Рижикова й Вікторія Ткачук.

Саме до Вікторії ми й звернулися незадовго до змагань з проханням пригадати емоції після третього місця в Осло.

«Дякую всім за підтримку, – звертається Вікторія Ткачук до всіх, хто за неї вболівав. – Дуже рада брати участь, а особливо потрапити до першої трійки на етапі «Діамантової ліги». Я показала стабільні й хороші для себе секунди (54.62). Є деякі помилки, над якими працюватимемо далі, щоб поліпшити результат до Токіо.

Попереду в мене етап у Стокгольмі 4 липня, а також змагання Континентального туру в Секешфегерварі 6 липня. Буду виконувати там завдання тренера.

В Осло також виступав Ясмані Копелло, з яким ми тренуємося в італійського тренера Массімо Матроне. Він дуже титулований і досвідчений спортсмен, олімпійський призер. Він підтримував мене й на розминці, й під час змагань. Ясмані завжди допоможе й словом, і ділом. Дуже рада, що зі мною була частинка моєї команди».

Трансляція етапу «Діамантової ліги» в Стокгольмі почнеться о 17:00 на телеканалі Setanta Sports + Україна.