Максим Ваняікін і Артем Коноваленко – у фіналі з потрійного стрибка на чемпіонаті Європи U23

995

У ранковій програмі третього дня молодіжного чемпіонату Європи з легкої атлетики, який триває в Таллінні, єдиними, кому вдалося подолати кваліфікацію, стали стрибуни потрійним – Максим Ваняікін і Артем Коноваленко.

Обидва пройшли до фіналу за результатом. Максим Ваняікін у другій спробі стрибнув на 16.24 м і, розуміючи, що вже точно потрапить до вирішальної стадії змагань, від виконання заключної спроби вирішив відмовитися. У Артема Коноваленка лише один стрибок був результативним, проте цього цілком вистачило для подолання кваліфікації – 15.90 м. Владислав Шепелєв після перших двох заступів намагався максимально налаштуватися й сконцентруватися перед заключною спробою. Зрештою, вона була результативною, проте недостатньою для продовження боротьби на чемпіонаті (15.44 м).

Вікторія Ратнікова в півфіналі з бігу на 200 метрів показала час 24.07 с і фінішувала шостою у забігу, що не дозволило вийти у фінал. Тетяна Кравченко (14.81 м) і Ганна Хопяк (14.28 м) не змогли подолати кваліфікацію зі штовхання ядра, а Євгенія Горбатюк – зі стрибків у довжину.

Попередня статтяХто з українців виступить у третій день чемпіонату Європи U23
Наступна статтяЯрослава Магучіх – чемпіонка Європи U23 з рекордом змагань!