Львівські ініціативи: змагання тривають, легкоатлети біжать по БТР і допомагають ЗСУ

942

Попри війну змагання в Україні тривають, а легкоатлети не лише словом, а й ділом продовжують допомагати українській армії.

Так, Львів готується до проведення відразу двох турнірів. Крім Дня стрибуна, про який писалося на сайті ФЛАУ раніше, 16 грудня також відбудуться Всеукраїнські змагання зі штовхання  ядра з нагоди вшанування пам’яті Михайла Микіча.

Крім того саме у Львові організували й один зі зборів. Його ініціаторкою знову стала легкоатлетка Орися Дем’янюк. Через події, які відбуваються в країні, цього року вона вирішила дещо інакше розставити акценти. Будучи однією з найсильніших майстринь кросу в Україні, вона відмовилася від участі в чемпіонаті України, зосередивши всі сили на допомозі армії та своїм близьким зокрема. На лінії фронту впродовж багатьох місяців перебувають її брат, а також чоловік, переможець командного чемпіонату Європи, учасник Олімпійських ігор, стрибун у висоту Дмитро Дем’янюк. Й наразі збір, організований Орисею, спрямований на купівлю БТР.

Для втілення плану в життя, до кінця року необхідно зібрати мільйон гривень, у той час як на сьогодні зібрано лише трішки більше половини. На початку грудня був організований пробіг «Біжимо по БТР», що також допомогло зібрати певну суму.

Бажаєте дізнатися більше про проєкт та долучитися до нього? Тоді більше інформації ТУТ.

Попередня статтяАндрій Атаманюк – у топ-20 чемпіонату Європи з кросу, або як виступили українці в П’ємонті
Наступна статтяТиждень потому. Сергій Лебідь – про чемпіонат Європи з кросу