Командний чемпіонат України, Кубок України з багатоборств-2013

307

 

29-30 січня у Запоріжжі проходив командний чемпіонат України з легкої атлетики та Кубок України з багатоборств.

Бронзова медалістка Олімпійських ігор у складі жіночої естафети 4х100 метрів Марія Рємєнь повторила найкращий результат сезону у світу з бігу на 60 метрів (7,16 с). Ганна Мельниченко перемогла у змаганнях з п’ятиборства з другим результатом сезону у світі (4623). Білоруска Яна Максімава у Гомелі набрала лише на одне очко більше.

Ознайомитися з результатами змагань та прочитати флеш-інтерв’ю зі спортсменами можна на сайті ФЛАУ: uaf.org.ua.

Змагання у Запоріжжі відзначилися ще однією знаменною подією. Президент ФЛАУ Ігор Гоцул зустрівся з генеральним директором МК «Запоріжсталь» Ростиславом Шурмою і обговорив питання подальшої співпраці у контексті легкої атлетики. Дізнатися більше про це можна також на сайті ФЛАУ.

Напередодні чемпіонату відбулося засідання Виконкому ФЛАУ. Одними з головних питань були затвердження національного календаря на 2013 рік, затвердження складів тренерської ради та юридичної комісії, а також обговорення питання щодо подачі заявки на проведення Кубка Європи-2015 зі спортивної ходьби в Івано-Франківську. Детальніше про це можна прочитати за лінком: https://uaf.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=9072;zasidannia-vykonkomu-flau-diievist-zamist-formalnosti&catid=40;uanews

Попередня статтяВіктор Кузнецов – гість програми «Спортивний майданчик» на радіо «Промінь»
Наступна статтяГанна Мельниченко: «Я отримую задоволення від того, чим займаюся»