Український сезон у розпалі: Київ готується до чемпіонату міста, Суми – до юнацького чемпіонату України в приміщенні

1294
Фото (с)Микола Петриковський

Міжнародний легкоатлетичний сезон набирає обертів. Перші старти золотої серії Світового легкоатлетичного туру позаду, в інформаційному просторі з’являється все більше новин не лише про підготовку, а й про виступи атлетів у різних куточках планети.

Не стоїть на місці й український сезон. Так, у січні в Сумах відбулися юніорський чемпіонат України в приміщенні та командний чемпіонат України в приміщенні, а вже 4-6 лютого до манежу завітають юнаки й дівчата, щоб розіграти медалі чемпіонату України в своїй віковій категорії.

Розклад змагань, стартові протоколи й результати в режимі онлайн традиційно ви зможете знайти в календарі на сайті ФЛАУ.

Любителі легкої атлетики в Києві теж зможуть відвідати змагання вже цього тижня. 3-4 лютого легкоатлетичний манеж на Березняках продовжить сезон чемпіонатом міста Києва в приміщенні й чемпіонатом НУФВСУ в приміщенні. Ознайомитися з розкладом змагань і регламентом можна на сайтах ФЛАУ та ФЛА міста Києва

Нагадаємо також, що телеканали Sport1 i Sport2, починаючи з 3 лютого, транслюватимуть низку етапів срібної серії Світового легкоатлетичного туру в приміщенні.