Марина Бех-Романчук: «Цього сезону стрибаю для себе й заради задоволення»

636
Фото (c)Getty Images for World Athletics

Українка Марина Бех-Романчук почала сезон змаганнями з потрійного стрибка на етапі Золотої серії Світового легкоатлетичного туру в приміщенні, який 27 січня відбувся в Карлсруе. З результатом 14.41 метр вона посіла третє місце.

«Це були мої перші змагання нинішнього сезону, і я стрибала з повного розбігу – такий собі тест. Все було ОК. Сподіваюся, мені вдаватиметься поліпшувати результат від старту до старту. Хоча, відверто кажучи, я не маю якихось конкретних цілей на цей сезон. Сподіваюся лише на те, що він пройде спокійно. Мені потрібно щось на кшталт свіжої голови, адже літній сезон-2022 видався надто складним. Я багато переїжджала з місця на місце, фізично не могла залишатися вдома, але думками весь час була там.

Зараз тренуюся в Німеччині, в Маґдебурзі, й намагаюся стрибати для себе й заради задоволення. Клуб Маґдебург нам допомагає. Тут я не сама, а з чоловіком (Михайло Романчук, призер Олімпійських ігор і багаторазовий чемпіон Європи з плавання – прим.авт.). Йому і взагалі необхідний басейн для тренувань, а тут у нього є такі умови. Й, зокрема, він тренується разом з Флоріаном Веллброком», – сказала Марина Бех-Романчук в інтерв’ю організаторам.